Реєстрація Вхід
  1. Главная »
  2. Правила та умови

Лотерея Золотий Кубок: правила та умови

1. Вступ

1.1. Ви автоматично погоджуєтеся з Політикою щодо захисту персональних даних, Правилами, Політикою конфіденційності при відвідуванні і/або використанні розділів популярного українського ресурсу Золотий Кубок wiking.kiev.ua (далі – Веб-сайт). Перед прийняттям Умов, рекомендуємо уважно ознайомитися з ними. Якщо Гравці спочатку не згодні прийняти їх та слідувати цим вимогам, не рекомендується відкривати рахунок. Подальше використання ресурсу буде означати 100% згоду з Умовами. Якщо після вивчення правил з’являються якісь питання, проконсультуйтеся с техпідтримкою. Але спершу продивіться розділ FAQ.

Загальні Умови/Положення

2. Правові вимоги

2.1. Особи молодше 18 років (які не досягли встановленого конкретною юрисдикцією повнолітнього віку) не можуть користуватися послугами Веб-сайту. В іншому випадку це буде вважатися порушенням Умов. Компанія Золотий Кубок залишає за собою право запитувати документальне підтвердження Вашого віку. Запит може надійти в будь-який момент. Організація має право призупиняти дію рахунку, відмовляти в користуванні послугами без надання доказів настання повноліття.

2.2. Золотий Кубок не надає послуги, що суперечать чинному законодавству юрисдикції проживання геймера. Ви погоджуєтеся та підтверджуєте, що використання послуг порталу відповідає чинним законам, статутам і правилам. Компанія не несе відповідальності за несанкціоноване/незаконне застосування положень Веб-сайту гравцями.

2.3. Деякі юрисдикції забороняють проведення Лотерей. Компанія не здатна надати користувачам гарантії/юридичну консультацію щодо законності використання Вами Послуг, не затверджує їх відповідність законодавчим нормам конкретної юрисдикції. Ви користуєтеся Послугами за власним бажанням, беручи на себе можливі ризики відповідальності.

2.4. Гравець несе персональну відповідальність за сплату зборів/податків, що стягуються у зв’язку з отриманими на порталі виграшами, та зобов’язаний повідомити відповідні державні органи.

2.5. Заборонено відкривати рахунки і/або вносити гроші відвідувачам, які проживають, перебувають або є громадянами Іспанії, США, Італії, Франції, Португалії, Великобританії, Нідерландів, Німеччини, Бельгії, Данії, Угорщини, Макао, Тайваню, Латвії, Австралії, Гонконгу, Чехії, Словаччини. Перелік юрисдикцій може бути змінений без попереднього повідомлення.

3. Зміни угоди

3.1. Компанія, що спеціалізується на азартних іграх, залишає за собою право вносити істотні зміни, оновлювати, редагувати пункти Умов. Причини можуть бути різними – юридичними, комерційними, пов’язаними з обслуговуванням клієнтів. Гравцеві рекомендується регулярно переглядати Умови, щоб не пропустити оновлення. Відредаговані Правила набирають чинності з моменту їх публікації.

3.2. Якщо зміни Вас не влаштовують, треба припинити використання контенту на порталі та закрити рахунок, виконавши 11 пункт Умов.

4. Відкриття рахунку

4.1. Щоб користуватися послугами сайту, треба відкрити рахунок, вказавши надійний пароль та актуальну адресу електронної пошти, надати стандартну інформацію особистого характеру.

4.2. Зазначене при реєстрації ім’я повинно відповідати дійсному. Для підтвердження інформації адміністрація має право запросити документ, що засвідчує особу. Якщо така інформація не була надана, Ми можемо негайно припинити дію рахунку до вияснення обставин.

4.3. При виникненні питань або проблем при реєстрації можна звернутися в службу підтримки по електронній пошті, через online chat або по телефону.

4.4. Ви підтверджуєте, що надали вичерпну, точну, достовірну інформацію про себе, будете вносити необхідні виправлення. Невиконання вимоги неминуче веде до застосування обмежень.

4.5. Відкривати дозволяється тільки один рахунок для одного учасника, поштової/IP- адреси, домоволодіння, ПК або іншого пристрою. Організація має право миттєво закрити будь-які дублюючі рахунки, і:

  • 4.5.1. Кредити/бонуси, отримані під час використання активного дублюючого аккаунта, будуть втрачені.
  • 4.5.2. Зроблені з такого рахунку операції незабаром будуть визнані недійсними.
  • 4.5.3. Запити про повернення втрачених монет і початкових вкладень не будуть прийматися.
  • 4.5.4. Компанія не зобов’язана відшкодовувати монети, які можуть залишатися на бонусному/основному балансі дублюючого рахунку.

5. Безпека та ім’я користувача

5.1. Після відкриття рахунку не треба повідомляти третім особам електронну пошту, пароль. Втрачені дані можна відновити.

5.2. У разі несанкціонованого доступу до вашого облікового запису та про будь-яке порушення безпеки потрібно повідомляти адміністрацію з наданням доказів. Компанія не несе відповідальності за шкоду, завдану їй внаслідок невірного використання Вашого пароля, e-mail невідомою особою.

5.3. Гемблер самостійно несе відповідальність за транзакції, збереження пароля, збитки, нанесені з вини дій третіх осіб.

6. Підтвердження особистості

6.1. Ви погоджуєтеся, підтверджуєте, гарантуєте, що:

  • 6.1.1. Є одноосібним власником грошових коштів на основному балансі. Надана інформація при реєстрації і пізніше є точною, актуальною, перевіреною, відповідає імені на пластиковій банківській картці, інших розрахункових рахунках, використовуваних для отримання/внесення монет на/з рахунку.
  • 6.1.2. Розумієте загальні правила, методи, процедури надання послуг в інтернеті.
  • 6.1.3. Досягли повноліття для участі в Лотереї згідно з чинним законодавством конкретної юрисдикції.
  • 6.1.4. Повністю усвідомлюєте ризики втрати коштів при використанні послуг на порталі, несете повну відповідальність за будь-які втрати пов’язані з їх застосуванням.
  • 6.1.5. Наділяєте співробітників Золотий Кубок правом систематичного проведення перевірок для підтвердження вашої особи, контактних відомостей.

6.2. При вказуванні некоректної, помилкової, що вводить в оману інформації Ви порушуєте умови укладеного договору і Ми маємо право заблокувати аккаунт негайно.

6.3. При перевірці службою безпеки може бути встановлено обмеження на виведення грошей.

6.4. У випадках, коли визначити і підтвердити досягнення користувачем потрібного віку неможливо, організація має право призупинити надання послуг і дію облікового запису клієнта до з’ясування потрібних відомостей. Якщо на момент Вашої участі в операціях на Веб-сайті, пов’язаних з лотереєю, вік був меншим, ніж допустимий:

  • 6.4.1. Зроблені ставки підлягають скасуванню.
  • 6.4.2. Виграші будуть втрачені. Ви повинні будете повернути виведені з рахунку кошти на першу вимогу.
  • 6.4.3. Зроблені протягом цього періоду часу фінансові операції стануть недійсними, внесені на баланс гривні будуть повернуті.
  • 6.4.4. Рахунок буде негайно заблокований.

7. Введення/виведення грошей

7.1. Для запуску Лотерей на порталі потрібно внести депозит.

7.2 Мінімальна сумма:

  • 7.2.1. 50 гривень для Приват24, Эпл Пей, Visa/Mastercard, Водафон Пей.
  • 7.2.2. 1 гривня для Глобал Пей, Globalmoney, терміналів самообслуговування.

7.3. Компанія не приймає кошти від третіх осіб.

7.4. Комісії банківських платежів покриваються одержувачем.

7.5. Ви підтверджуєте, що:

  • 7.5.1. Походження внесених коштів не має кримінального, недозволеного, незаконного походження.
  • 7.5.2. Скасовувати внесені платежі/Відмовлятися від раніше проведених транзакцій не будете.

7.6. При поповненні балансу через СМС дозволяється використовувати один номер стільникового телефону, який також повинен бути вказаний у профілі.

7.7. Готівка не приймається. На порталі проводяться тільки електронні платежі.

7.8. При оформленні заявки на виведення коштів треба враховувати такі моменти:

  • 7.8.1. Виплата проводиться після ідентифікації учасника з підтвердженням телефону/електронної пошти, наданням скан-копій документів, банківської карти, з якої було здійснено депозит.
  • 7.8.2. Мінімальна сума виплати – 300 грн.
  • 7.8.3. Виведення гривень/еквівалента в іншій валюті менше встановлених лімітів не допускається.
  • 7.8.4. Виплати проводяться після відіграшу бонусів.

7.9. Ви зобов’язані не відмовлятися від вже проведених транзакцій, не анулювати їх.

7.10. Сайт може заблокувати рахунок гемблера у разі виявлення шахрайських схем, інформувати відповідні організації, органи про протиправну діяльність.

7.11. Фінансовий відділ Компанії працює без вихідних, виплати проводяться 24/7.

7.12. Передбачені такі ліміти на максимальні виплати грошових коштів:

  • денний – 30 тис. грн.;
  • тижневий – 150 тис. грн.;
  • місячний – 750 тис. грн.

7.13. Виведення виграшу відбувається в розділі «Каса», вкладці «Отримати виграш». Геймеру потрібно вказати бажану суму, вибрати з переліку оптимальний метод оплати, виконати подальші дії, слідуючи покроковій інструкції системи.

7.14. Виграш в гривнях може відрізнятися від виграшу в монетах. У деяких провайдерів деномінація змінюється і 1 монета не дорівнює 1 гривні.

7.15. Заявка на виведення коштів може розглядатися до 2 діб.

8. Правила гри онлайн

8.1. Історія транзакцій відображається у розділі «Каса».

8.2. Відповідальність за правильність проведення транзакції несе геймер.

8.3. Адміністрація може частково або повністю відмовити в проведенні будь-якої транзакції при порушенні гравцем Умов.

8.4. Для скасування ставки треба відправити відповідний запит у технічну службу підтримки користувачів.

8.5. Після підтвердження відправки вступає в силу скасування ставки.

9. Заборонені дії

9.1. Забороняється завантажувати на портал інформацію, яка може нашкодити роботі Веб-сайту, проводити дії, що впливають на функціонування розважального ресурсу в будь-якій формі. Не допускається масова розсилка, видалення, спотворення опублікованої інформації.

9.2. Учасники зобов’язуються використовувати контент Веб-сайту для задоволення особистих бажань та розваги. Копіювання матеріалів зі сторінок ресурсу без попередньої згоди суворо заборонено.

9.3. Не допускається образлива або агресивна манера спілкування, погрози, шантаж, приниження інших учасників.

9.4. Компанія не несе відповідальності за будь-які збитки/втрати гравців у результаті технічних неполадок, вірусів, атак, форс-мажорних ситуацій.

9.5. Обходити систему безпеки/зламувати доступ заборонено. У разі виявлення таких спроб зберігаємо за собою право негайно проінформувати про це відповідні контролюючі органи.

9.6. Можлива перевірка зроблених гемблером ставок. При виявленні шахрайських дій для отримання переваг Компанія може прийняти рішення про обмеження доступу до ігор, тимчасово/назавжди заблокувати профіль клієнта. Рішення про виплату виграшів приймається в односторонньому порядку.

9.7. Забороняється продаж або передача акаунтів між користувачами.

10. Шахрайство/змова

10.1. Не допускається:

  • 10.1.1. Використання шкідливих вірусних програм, застосування/виявлення помилок у програмному забезпеченні Золотий Кубок, ботів.
  • 10.1.2. Надання конфіденційної інформації третім особам.
  • 10.1.3. Застосування здобутих незаконно, клонованих даних пластикової дебетової/кредитної картки при поповненні балансу.
  • 10.1.4. Вступ у змову.
  • 10.1.5. Участь у злочинній діяльності/шахрайстві, відмиванні грошей.

11. Анулювання договору/термін дії

11.1. Юзер несе персональну відповідальність за діяльність рахунку до його закриття.

11.2. Компанія може стягувати комісію до закриття рахунку. Після видалення облікового запису доступ до бонусів, залишків на балансі буде неможливий.

11.3. Веб-сайт може негайно видалити і\або заблокувати профіль у випадках:

  • 11.3.1. Аккаунт якимось чином пов’язаний із видаленим рахунком.
  • 11.3.2. Рішення припинити надання послуг загалом або конкретній людині.
  • 11.3.3. Спроба злому системи.
  • 11.3.4. Виявлена ​​публікація образливої/принизливої ​​інформації.
  • 11.3.5. Профіль використовується протизаконно, з юрисдикції, де участь в Лотереї не дозволяється.

11.4. З огляду на викладені Умови, після анулювання рахунку сторони не мають подальших зобов’язань по відношенню один до одного.

11.5. Блокування без повідомлення відбувається, якщо профіль учасника клубу не активний більше 6 місяців.

Зміни на сайті

Адміністрація має право доповнювати будь-яку послугу і вносити зміни в діючі Правила за своєю ініціативою у будь-який час.

12. Порушення Правил

12.1. Гравці зобов’язуються компенсувати позови, витрати, що виникли в результаті порушення прописаних Умов.

13. Інтелектуальна власність

13.1. Використання Веб-сайту не дає користувачеві прав на інтелектуальну власність (авторські права, ТМ/ноу-хау), що належить Компанії/іншій третій особі.

13.2. Зміст Веб-сайту – об’єкт авторського права, інших прав власності, що належать Компанії, використовуються виключно за діючої ліцензії правовласників третьої сторони.

13.3. Використання або відтворення торгового імені, всіляких товарних знаків, унікальних фірмових логотипів, інших творчих матеріалів з ресурсу заборонено.

14. Файли cookie

14.1. Клубом застосовуються файли cookie для забезпечення функціональності ресурсу. Це невеликі текстові файли, які зберігаються на персональному комп’ютері при відвідуванні порталу, щоб «впізнавати» Вас кожного разу при повторних сесіях. Видалення файлів або заборона на їх активацію може призвести до неможливості доступу до певних розділів або функцій веб-сайту.

15. Особисті дані

15.1. Надаючи особисті дані, Ви погоджуєтесь із правом на їх обробку для описаних адміністрацією цілей.

15.2. Вимоги до захисту даних високі. Компанія зобов’язується обробляти особисту інформацію, надану Вами, строго відповідно до Політики конфіденційності.

16. Скарги

16.1. Подати скаргу або претензію можна, надіславши відповідний запит у службу підтримки.

16.2. Ви ознайомлені з тим, що результати розіграшу визначають лотерейні квитки на основі ГСЧ. Вони остаточні і не оскаржуються.

16.3. Записи на сервері будуть доказами при вирішенні суперечок, діяти в якості остаточного свідоцтва при визначенні результату претензій.

17. Помилки

17.1. При помилці у грі/збої в роботі системи Компанія постарається оперативно виправити ситуацію, відповідальності за неполадки обладнання або проблеми в інтернет-провайдерів на себе не бере.

18. Обмеження відповідальності

18.1. Веб-сайт здійснює діяльність згідно з опублікованими Умовами. Додаткові гарантії стосовно послуг не надаються.

18.2. Вибір користуватися послугами порталу лежить повністю на гравцях.

19. Права і обов’язки

19.1. Клуб залишає за собою право передавати, призначати, частково або повністю віддавати в заставу Умови третім особам.

20. Відмова від обставин

20.1. Якщо забезпечити суворе виконання Вами зобов’язань перед Компанією не вдається або Ми самі не можемо скористатися будь-якими засобами правового захисту, на які ми маємо право, це не є відмовою від таких прав, не звільняє Вас від дотримання зобов’язань.

21. Повернення коштів

21.1. Передбачена можливість повернення частини коштів за невдалу гру за минулий тиждень. Так Золотий Кубок підтримує прагнення гравців виграти.

21.2. Щотижневий кешбек відбувається, якщо:

  • гравець авторизувався на порталі;
  • був відкритий депозит;
  • є хоча б один успішний депозит протягом тижня.

21.3. Кешбек складає 10% від програшу за минулий календарний тиждень, зараховується на бонусний рахунок, підлягає відіграшу з вейджером ×10. Користувачеві треба зробити депозит в розмірі 100% від суми повернення. Обмеження по бонусу становить 10 000 грн. в тиждень.

21.4. Повернення нараховується по понеділках, о 01:00 за київським часом. Якщо гравець поставив за тиждень 15 тис. грн., виграв 7 тис. грн., залишок на його балансі складає 200 грн. і очікується виведення 1 тис. грн., то буде нараховано кешбек у розмірі 680 грн. Розраховувати презент треба за формулою: (15000-7000-200-1000) * 0,1 = 680.

21.5. При виявленні спроб зловживання поверненням коштів можуть застосовуватися санкції.

21.6. Активація кешбеку відбувається в розділі «Каса». Презент нараховується автоматично після поповнення рахунку на потрібну суму.

22.1. Ресурс може містити посилання на сторонні сайти, що знаходяться поза контролем Компанії. Відповідальність за зміст таких порталів, дій їх власників Ми не несемо. Гіперпосилання надаються в інформаційних цілях. Гравець сам приймає рішення, переходити за посиланнями чи ні.

Безпека

23. Захист прав

Компанія зобов’язується дотримуватися Закону України №2297-VI від 01.06.2010 «Про захист персональних даних». Конфлікти, що виникають між Сторонами, вирішуються шляхом домовленостей. Якщо не вдалося досягти спільного рішення мирним шляхом, конфлікт буде вирішуватися в судовому порядку.

24. Захист персональних даних

Суб’єктами персональних даних є відвідувачі ресурсу і/або особи, які використовують його функціональні можливості. Золотий Кубок дотримується принципів, встановлених Законом України №2297-VI від 01.06.2010 «Про захист персональних даних». Інформація обробляється законно, збирається для явних цілей і не передається третім особам.

Відомості про клієнтів клубу зберігаються у форматі, що дозволяє ідентифіковувати користувачів не довше, ніж це необхідно відповідно до цілей, заради яких вони були зібрані.

Дані використовуються для ідентифікації особи при реєстрації і вході в аккаунт, поповненні балансу, комунікації в рамках надання послуг, виведенні коштів, запобігання шахрайства та потенційно небезпечної діяльності.

Забезпечується належний захист персональних даних від несанкціонованої або незаконної обробки, випадкової втрати, знищення, пошкодження. У перелік особистих даних входять: ПІБ, фізична адреса проживання, контактний телефон, поштова скринька, скан-копії документів з фото, дата народження, логін, платіжні реквізити. Гемблер зобов’язується надавати актуальні дані про себе і несе відповідальність за достовірність інформації.

Розкриття Ваших персональних даних допускається тільки в разі виявлення злочину, на вимогу відповідного державного регулюючого органу.

25.1. Права та обов’язки сторін

25.1.1. Права Гравця

Користувач може вимагати від організації виправлення персональних даних/надати заперечення проти такої обробки, давати неповні відомості, пояснюючи причину.

25.1.2. Обов’язки Гравця

Відвідувач клубу зобов’язується надавати правдиві відомості про себе в повному обсязі. У разі зміни таких відомостей потрібно неодмінно повідомити про це адміністрацію віртуального порталу Золотий Кубок будь-яким доступним методом. Користувач усвідомлює, що навмисне або випадкове надання неправдивих даних є підставою для припинення взаємин Сторін в рамках Умов надання послуг.

25.1.3. Права представників Золотий Кубок

Портал може розірвати відносини з клієнтом, діючи відповідно до цієї Політики. Зміни до Умов можуть вноситися у будь-який час в односторонньому порядку. Гемблеру необхідно самостійно відслідковувати правки на сторінці з Правилами.

25.1.4. Обов’язки Золотий Кубок

Адміністрація Золотий Кубок зобов’язується повідомляти про стирання/виправлення персональних даних, обмежувати їх обробку третіми особами. За запитом користувача Компанія зобов’язується оперативно надавати в структурованому форматі його персональні дані, що надійно зберігаються на серверах.

Сторони мають всі права/обов’язки, передбачені Законом України №2297-VI від 01.06.2010 «Про захист персональних даних». Зберігання отриманих відомостей триває весь період взаємин Компанії та Користувача, а також 3 роки з моменту припинення відносин на випадок виникнення суперечок/претензій, інших незавершених справ.